Konyhabútor készítés

Konyhájába szeretne szép, ugyanakkor időtálló és strapabíró bútort?

Egyedi konyhabútor készítésHa fontos Önnek, hogy lakása igazodjék az Ön ízlésvilágához, akkor az egyedi konyhabútor készítés pont Önnek találták ki.

A jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően bútorai még gyakori használat mellett is esztétikusak maradnak. A színeket és formákat az Ön tetszése szerint választhatja meg, így az elkészült bútorok valóban harmonikusan illeszkednek majd az otthonába.


Konyhabútor készítés lépésről lépésre:

  • Megbeszéljük elképzeléseit álmai konyhájáról
  • Felmérjük, hogy konyhája milyen lehetőségeket rejt, milyen kialakítású konyhabútor illik bele. Ha kell akár profi lakberendezőt is bevonunk.
  • Látványtervet készítünk, amellyel előrevetítjük elképzeléseit az új konyháról, mielőtt még elkezdtük volna a munkát. Így lehetőség nyílik a változtatásra, és nyilvánvalóvá válnak az elképzelés rejtett buktatói, mielőtt túl késő vagy túl költséges lenne.
  • Ezzel megelőzve a kapkodást, teljes odafigyeléssel elkészítjük álmai konyhabútorát, amely mellett igazán jól érzi majd magát a konyhában.
ELŐTTE - konyhabútor tervELŐTTE – így nézett ki a konyhabútor tervUTÁNA - elkészült konyhabútorUTÁNA – az elkészült konyhabútor

Magasfényű akril bútorlap

Akril konyhabútor készítésModern és szép megjelenést kölcsönözhetünk bútorainknak a magasfényű akril bútorlapok alkalmazásával. Az akril könnyen megmunkálható anyag, ráadásul strapabíró is, így az elegáns megjelenés mellett a praktikusságról sem kell lemondanunk, ha akril lapokkal szeretnénk bútorunkat befedni.

Mikre érdemes odafigyelnünk, ha akril bútorlapot használunk?

  • Elsősorban függőleges felületeken ajánlott a használata (vízszintesen csak gyenge igénybevétel esetén)
  • Az akrillap karcállósága jó, de ha mégis karc keletkezne rajta, az szilikonmentes polír pasztával könnyen javítható
  • Polírozás esetén nem kell tartanunk a festékréteg vékonyodásától, mivel az akril magára a bútorlapra kerül rá, megvédve ezzel a festékréteget is
  • Ha fogantyúkat szeretnénk rá felhelyezni, ügyeljünk arra, hogy csak nagyon éles fúrót használjunk, egyébként rongálódhat az anyag. Fúrás előtt érdemes pontozó helyett csak alkoholos filcet használni a fúrás helyének megjelölésére
  • Az akrilt nem érdemes 1,2m-nél hosszabb bútorlapokon használni, mert idővel enyhe ívesedés jöhet létre a lapon. Konyhaszekrényeknél ennél nagyobb lapokra azonban ritkán van csak szükség.

Tekintse meg konyhabútor referenciáinkat!

Ha Ön is szeretne egyedi konyhabútort lakásába, kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!