Konyhabútor készítés és gardróbszekrény készítés árajánlat kalkulátor kevesebb mint 1 perc alatt | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

Kalkulálja ki a megálmodott bútor költségét kevesebb, mint 1 perc alatt...

A konyhabútor árajánlat kalkulátorral egyszerűen és gyorsan ki tudja számolni a leendő konyhabútora hozzávetőleges árát. Ez tartalmaz a konyhabútorhoz szükséges minden olyan alapanyagot, szerelvényt, amire szükség lehet (például a szekrény alapanyagát, munkalapot, kivető pántokat, bútorlábakat, stb.) illetve a bútor legyártását, helyszínre szállítását, helyszíni összeszerelését is Budapesten és 15 km vonzáskörzetében. A konyhabútor kalkulátor standard méretekkel számolja ki konyhabútorát, a következőképpen: 85 cm magas, 60 cm mélységű alsó elemek 38 mm vastag munkalappal, valamint 72 cm magas, 32 cm mélységű felső elemek szerepelnek benne. A kalkulátorban számolt összeg nem tartalmazza a konyhai gépeket, mosogatótálcát, illetve a csaptelepet.

0 Ft

A kalkulált összeg az ÁFA értékét tartalmazza és nem minősül ajánlattételnek! Kérjük keresse kollégánkat a „Kapcsolat” menüpontban szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen személyre szabott árajánlatot.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot 3 munkanapon belül.

A gardróbszekrény kalkulátorral gyorsan és egyszerűen tudja kiszámolni a megálmodott gardróbszekrény hozzávetőleges árát a főbb összetevők kiválasztásával. A kalkulátor normál magasságú szekrénnyel kalkulál, ami azt jelenti, hogy 265 cm a magasság és 65 cm a mélység. Ezen belül Ön tudja kiválasztani a szekrény szélességét, ajtó nyílásirányát, szeretne-e fiókot és ha igen, akkor mennyit. A kalkulált összeg tartalmazza a gardróbszekrény legyártását, helyszínre szállítását, helyszíni szerelését is. A kalkulátor által számolt összeg nem tartalmazza az egyedi belső kiegészítőket, mint például a ruhaliftet, nadrágtartót, nyakkendőtartót, cipőtárolókat. A felsorolt kiegészítők mennyisége nagyban függ az Ön igényeitől, így e termékekre kérjen egyedi árajánlatot.

0Ft

A kalkulált összeg az ÁFA értékét tartalmazza és nem minősül ajánlattételnek! Kérjük, keresse kollégánkat a „Kapcsolat” menüpontban szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen személyre szabott árajánlatot.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot 3 munkanapon belül.

Egyéb bútorokra itt kérhet árajánlatot a lenti kapcsolati adatok kitöltésével. Árajánlatot mindenkinek készítünk a most felsorolt kérdések megválaszolása után!

  • Kérjük, írja fel a helyiség körülbelüli alapterület méreteit. Nem kell milliméter pontosan… Viszont érdemes a főbb meghatározó elemeket is lemérni, ezt sem kell mm pontosan (pl.: ablak, ajtó, radiátor hol helyezkedik el a falon)
  • Átgondolni milyen alapanyagokat is szeretnénk
  • Milyen szerelvényeket szeretnénk az egyedi bútorba
  • Ezen részletek kiválasztása után tudunk Önnek is részletes árajánlatot készíteni. Ha valamelyik kérdésnél elakad, vagy kérdése merülne fel, keressen minket e-mailen vagy telefonon és segítőkész kollégáink nyitvatartási időben minden kérdésére választ adnak!

Felvesszük Önnel a kapcsolatot 3 munkanapon belül.

modern-egyedi-konyhabutor-feher-szurke-szinbe-uveghatlappal-rejtett-led-vilagitassal
egyedi-gardrobszekreny-keszites-uveg-betes-toloajtoval
egyedi-konyhabutor-gyartas-szigetresszel-uveghatlappal-beepitett-mosogeppel-led-vilagitassal

Miért válasszon minket?

Mert tudjuk, hogy Önnek nem egy silány minőségű sorozat gyártott bútorra van szüksége. Ma már nem luxus egyedi bútort készíttetni, mert általában a nagyobb áruházak polcain levő bútorok nem kevés bosszankodást és fáradozást igényelnek, mire otthonunkba kerülnek és használni tudjuk – emellett az ára is addigra felkúszik az egyedileg gyártott bútor szintjére… Érdemes átgondolni.

  • Nálunk nincsenek plusz felárak és rejtett költségek.
  • Személyre szabott tételes árajánlat
  • Rugalmas időpont egyeztetés
  • Fiatal és megbízható kivitelező csapat
  • Precíz munka
  • Tiszta és gyors helyszíni beépítés
© 2016 London Design