Egyedi bútor készítés minőségi alapanyagokkal, prémium kivitelezéssel | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

Egyedi bútorok

Ha sorozat gyártott bútorokkal szeretnénk berendezni lakásunkat, akkor szinte biztosan kompromisszumokat kell kötnünk:

– a bútor nem illeszkedik pontosan a falakhoz
– a bútor színei nem harmonizálnak tökéletesen a lakás színeivel
– mindig is érezhető lesz, hogy tucattermékekkel rendeztük be a lakásunk

Ráadásul ha még találunk is a kívánságainknak megfelelő kinézetű bútort, nagy gondot tud okozni, ha a méretei miatt nem tudjuk a megfelelő helyre pakolni, hiába találtuk meg a nekünk legjobban tetsző bútordarabot.

sorozat-gyartott-butor-keszites

Ilyenkor kézenfekvő megoldás az egyedi bútor készíttetése!

egyedi-furdoszoba-butor-keszites
egyedi-konyhabutor-keszites

Az egyedi bútor méreteiben, színeiben képes kifejezetten az Ön igényihez és lakásának lehetőségeihez illeszkedni.

Nem maradnak csúnya hézagok a bútor és a fal között, a színek pontosan passzolnak a ház és a falak színeihez. Egyedi bútorkészítés során olyan különleges megoldásokat is meg tudunk valósítani, mint a “lebegő lépcsőfokok”, a helyiségelválasztó tolóajtó vagy a falak méretéhez pontosan illeszkedő konyhaszekrény (képeket a renferenciáink között talál).

Hogyan készülnek az egyedi kialakítású bútorok
a London Design-nál?

Az egyedi bútorok tervezése mindig egy probléma felismerésével kezdődik, azzal hogy az Ön elképzelése nem esik egybe – az első pillantásra kézenfekvő – sorozatgyártott bútorok kínálta megoldással.  A London Design-nál az Ön elképzelései alapján és az Ön lakásának lehetőségeit számba véve készítjük el bútorait. Az tehát elő sem fordulhat, hogy az elkészült bútor ne illeszkedne az elvárásaihoz, ízlésvilágához.

A berendezések tartósságát és igényes kialakítását garantálja stúdiónk bútorkészítés terén szerzett tapasztalata, az alapanyagok minősége és a modern technikai háttér. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően Ön a beépítést, elhelyezést követően nem csak egy lakásba költözik be, hanem abba az otthonba, amire mindig is vágyott. Tekintse meg eddig megvalósult munkáinkat és kérjen tőlünk ajánlatot (az ajánlatkérés teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel)!

© 2016 London Design