Konyhabútor mosogatótálcák, csaptelepek, Blanco mosogatótálcák illetve silgranit blanco mosogatótálcák és beépíthető konyhai gépek | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KATALÓGUSAINK

Az otthon tervezésénél a részletekre is figyelni kell. Katalógusainkból kiválaszthatja, milyen konyhai szerelvényeket, mosogatótálcát, csaptelep legyenek beépítve az Új konyhabútorunkba és nem utolsó szempont a konyhai beépíthető gépek kiválasztása sem. Cégünk nem csak konyhabútort hanem egyedi fürdőszoba bútort, tolóajtós gardróbszekrényt is készít amihez ugyancsak a szerelvények a katalógusainkból is ki tudja választani. Nálunk mindent egy helyen meg tud rendelni, így Önnek a későbbiekben nem kell hosszú órákat azzal tölteni, hogy külön-külön vásárolja meg az adott bútorhoz a kívánt kiegészítőket.

butorlap-szinmintak

Bútorlap színminták

Ügyfeleink elégedettsége rendkívül fontos számunkra, ezért kínálunk Önöknek nagy választékban bútorlap színeket, amiből lehet választani és készíttetni egyedi igények szerint bútorokat. Ha esetleg nem találná meg, vagy nem biztos benne, hogy melyik bútorlapból szeretné a bútorát elkészítettni, jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol mindet megérintheti-megtapogathatja.

blanco-mosogatotalcak

Mosogatótálcák

Sokunknak adódott már olyan problémája, hogy silány rozsdamentes anyagból készült mosogatótálcát vásárolt és később rájött, hogy megragadnak rajta a vízcseppek és foltossá válik a felület… Erre a legjobb megoldást egyik partnerünk, a BLANCO cég termékei. Sokféle színben, felületben és méretben rendelhetők cégünktől legyen az akár mosogatótálca vagy csaptelep illetve szelektív hulladéktárolók.

konyhai-beepitheto-gepek

Beépíthető gépek

A modern konyha szerves részét képzik a beépíthető gépek, amit nálunk meg is rendelheti. Ezeket a termékeket már a tervezés fázisában fontos meghatározni, mert a későbbiekben, amikor készül az igényeinek abszolút megfelelő konyhabútor ezen gépek beépítése mérete alapján van elkészítve a bútor.Ezért a tervezés folyamán milliméter pontosan kell tudunk a beépített gép méreteit.

konyhabutor-szerelvenyek

Konyhabútor szerelvények

Új konyhabútor építés – felújítás előtt áll, de még nincsen ötlete hogyan bútorozza be praktikusan? Viszont igényes egyedi – beépített szekrényeket szeretne, nem egy sorozat gyártott terméket? Bemutatótermünkbe kiválaszthatja az Önnek megfelelő konyhai szerelvényt, fióktípust, illetve egyéb anyagokat.

gardrobszekreny-szerelvenyek

Gardrób szerelvények

Praktikusság és minőség a középpontban a beépített szekrényeknél is! Az általunk forgalmazott gardróbszekrény szerelvények, garantáltan jó minőségű, neves beszállítók termékei, amit a cégünk szakemberei sok éves tapasztalataival ötvözve tudjuk biztosítani Önnek a gardróbszekrény praktikus és jó minőségű kivitelezéséhez.

butorfogantyuk

Bútorfogantyúk

A modern bútorhoz elengedhetetlen, az egyedi design fém fogantyú illetve fogas. Ezen termékekből biztos megtalálja az Önnek megfelelő terméket legyen az akár konyhabútor, gardróbszekrény, fürdőszoba bútor illetve gyerekszoba bútor. A bútorfogantyúk nagy többsége fémből készül, de főleg a gyerekszobai fogantyúk általában műanyagból készülnek.

© 2016 London Design