Egyedi bútor készítés EGGER bútorlappal, Kaindl bútorlappal, Falco bútorlap ajtóval, kronospan bútorlap szekrénnyel | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

BÚTORLAP SZÍNMINTÁK

Egyedi bútor kivitelezésének szerves részét képezi a külső design kialakítása,  a bútorlap színe illetve annak felülete… A bútorlapok különböző színeihez külön felületi struktúrák társulnak. A bútorlapoknak széles választékát tudjuk beépíteni az általunk készített egyedi bútorokba. Nézzen körül nálunk, a bútorlap színminták között…

egger-butorlapok

EGGER bútorlap színminták

Egger bútorlapok magas minőségű kivitelezéssel készülnek, így az EGGER Magyarországon is kimagaslóan elismert gyártó. Ezt a bútorlapot előszeretettel ajánljuk, mert megbízható és a gyártó termékei hosszútávon elérhetők! Ennek a gyártónak a termékeit kimondottan az egyedi bútorok kivitelezésére használjuk.

egger-butorlapok

EGGER munkalap színminták

Az EGGER munkalapok is, mint a bútorlapok magas minőségű kivitelezéssel készülnek. Munkalapok tekintetében az EGGER munkalapokat szoktuk előszeretettel alkalmazni. A megjelenését tekintve élethűbb hatást keltenek, akár a famintás, akár a kőmintás felületet nézzük.

falco-butorlapok

FALCO bútorlap színminták

A FALCO bútorlap színmintái a harmóniát és az egységet tükrözik. Így nem lesz nehéz a bútorlapok közül választani, mert a gyártó gondosan figyelt a bútorlapok kombinálhatóságára. Ezt a bútorlapot akár konyhabútor vagy gardróbszekrény kivitelezésére is ajánljuk.

kaindl-butorlapok

KAINDL bútorlap színminták

A  KAINDL cég által gyártott bútorlapokat kicsivel magasabb áron lehet megvásárolni, mint versenytársait. Persze mindehhez még magasabb minőség és kivitel is társul. Bár sokan csak a laminált padlóról ismerik a céget, viszont bútorlapok és munkalapok is választhatóak egyedi bútorunkhoz a cég kínálatából.

kaindl-butorlapok

KAINDL munkalap színminták

A  KAINDL cég által gyártott munkalapok megjelenésének tekintetében van nagy eltérés a konkurenciához képest, mert ez a cég nem másol. Egyedi megjelenésű felületeit ebben a katalógusban lehet megtekinteni.

kronospan-butorlapok

Kronospan bútorlap színminták

A Kronospan bútorlapok színmintái teljes körűen megfelelnek a mai kor igényeinek! Így ezt a bútorlap típust is nyugodt szível ajánljuk akár lakások bútoraihoz, akár üzletberendezések kivitelezéséhez!

© 2016 London Design