GARDRÓB SZERELVÉNYEK | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

GARDRÓB SZERELVÉNYEK

Oldjuk meg helytakarékosan az öltözködéshez szükséges holmik tárolását is… A gardróbszekrény adott alapterületén a szerelvények segítik a helytakarékos és átlátható tárolást. A főbb gardróbszekrényekhez tartozó bútorvasalatokat az alábbi részben mutatjuk be.

BLUM Tandem fióksín

BLUM Tandem fióksín gardróbszekrénybe

Nem szereti az olyan fiókokat, amiket csak ¾-ig lehet kihúzni és ráadásul túl zajos működés közben? Mostantól nem kell tovább keresnie olyan fiókvasalatot, ami teljes mértékben megoldja mindezeket a problémákat! A BLUM Tandem fióksín rendszereket a halk működés és a teljes kihúzhatóság jellemzi!

Cipőtárolás gardróbszekrénybe

Cipőtárolás gardróbszekrényben

Gondot okoz a szeretett lábbelik praktikus tárolása és folyamatosan szerteszét hevernek a gardrób szekrény alján? Ezentúl ez a gondja is megoldódik! Ha ezt a cipőtároló csúszóvasalatot választja, kényelmesen elérhető közelségbe kerülnek a benne elhelyezett cipők, szandálok, amikor teljesen kihúzzuk a szerkezetet…

Cipőtároló gardróbszekrénybe

Cipőtároló gardróbszekrénybe

Nincs túl sok hely oldal irányban a gardróbszekrényében, de mégis szeretné helytakarékosan elhelyezni lábbelijeit? Ennek a felettébb praktikus kihúzható emeletes vasalatnak köszönhetően nem kell többé ömlesztve tárolnia, egyszerűen csak helyezze el tetszés szerint rajta cipőit!

Fémrácsos tároló gardróbszekrénybe

Fémrácsos tároló gardróbszekrénybe

Gardróbszekrényében csak polcok találhatók és kénytelen egymás hegyén-hátán tárolni ruhaneműit vagy túl sok helyet foglalnak el a vastag melegítő felsők, pulcsik? Ezzel az emeletes kihúzható vasalattal könnyebben szortírozhatók ezek a sok helyet elfoglaló öltözékek!

Kifordítható tükör illatszertartóval

Kifordítható tükör illatszertartóval beépített gardróbszekrénybe

Szeretne gardróbszekrényébe egy olyan tükröt, amit bármikor eltüntethet és nem foglal mégsem sok helyet a szekrényében? Egy ilyen kihúzható illatszertárolós vasalattal könnyedén praktikussá varázsolható egy egyszerű gardróbszekrény!

Kihúzható nadrágtartó gardróbszekrénybe

Kihúzható nadrágtartó gardróbszekrénybe

Szeretnénk egy olyan megoldást, amivel nem túrjuk össze a frissen mosott és összehajtogatott törülközőket… Továbbiakban nem kell Önnek ezzel a problémával bajlódni! Ennek a kihúzható tároló vasalatnak köszönhetően könnyen és rendrombolás mentesen elővehetjük a kívánt törülközőt!

Nadrágtartó gardróbszekrénybe

Nadrágtartó gardróbszekrénybe

Nem szívesen használunk fel arra vállfát, hogy nadrágokat tároljunk rajta? Ez a továbbiakban nem lesz probléma! Egy ilyen kihúzható akasztós vasalattal könnyedén és áttekinthetően elénk kerülhetnek kedvenc hosszú,- és háromnegyedes nadrágjaink, amikből kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabot…

Nyakkendő tároló gardróbszekrénybe

Nyakkendő tároló gardróbszekrénybe

A férfiak közül sokan találkozhattak már olyan problémával, hogy kedvenc nyakkendőjüket nem tudják megfelelően tárolni és inkább a mándli rúdra fűzték fel… Elsősorban nekik szeretnénk kedveskedni ezzel a praktikus, kihúzható vasalattal! Ezentúl nem lesz probléma a nyakkendők elhelyezése…

Övtároló gardróbszekrénybe

Övtároló gardróbszekrénybe

Folyamatosan csak gubancolódik és hiába tekerjük össze csigaformába, állandóan széthajlik… Sokunk találkozott már ezzel a problémával. Általában például mándli rúdra fűzik, vagy szimplán berakják egy kiválasztott fiókba… Egy ilyen praktikus megoldással mostantól búcsút inthetünk ennek az apró nyűgnek!

Övtároló gardróbszekrénybe - modern

Övtároló gardróbszekrénybe – modern

Gondot okoz szeretett övünk, övjeink praktikus elhelyezése a gardróbszekrénybe? Egy ilyen kihúzható akasztóval rengeteg problémánkat megoldhatjuk egy füst alatt… Csak egyszerűen hajtsuk óvatosan félbe és helyezzük a kívánt kiegészítőt az egyik akasztó helyre, így egyszerre akár több darabot is tárolhatunk rajta…

Ruhalift gardróbszekrénybe

Ruhalift gardróbszekrénybe

Kedves Hölgy megrendelőink! Szeretnénk Önöknek is kedveskedni ezzel a praktikus bútorvasalattal! Ha megunta már, hogy esetleg túl magasan van a kívánt ruhadarab és nem szeretné önmaga testi épségét veszélyeztetve egy székre állni, rendeljen egy ruhaliftet! Meglátja majd, nagyon megkönnyíti az életét!

Tandem fióksín nem csak konyhába

Tandem fióksín nem csak konyhába

Szeretnénk egy olyan megoldással kedveskedni megrendelőinknek, amivel egy,- vagy több gyakran használt eszközüket elhelyezhetik egyedi bútorukba… A csendes és záródáscsillapítással ellátott fióksínnek köszönhetően egy könnyed mozdulattal kihúzható az a polc/tálca, amin szeretett eszközük található…

© 2016 London Design