KONYHABÚTOR SZERELVÉNYEK | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KONYHABÚTOR SZERELVÉNYEK

A bemutatótermi megbeszélés során egy széles skálát tárunk Önök elé a lehetséges és választható konyhabútor szerelvényekből. Konyhabútoraink kinézetét és funkcionalitását is jelentősen feljavíthatjuk ezekkel az ügyes tartozékokkal, melyeknek egy részét bemutatjuk az alábbiakban.

Vibo Uniko
Vibo Uniko

Vibo Uniko

Sokunk találkozhatott már azzal a problémával, hogy a sarokszekrényben pont mindig a leghátsó főzőedényre van szükségünk… Mostantól ez a probléma már nem okoz gondot, mert egy ilyen kihúzható bútorvasalattal könnyedén elérhetőek a hátsó edények is!

Alsó szekrénybe edénytároló

Edénytároló fémrács az alsó szekrénybe

Nem szeretjük a mosogató mellett éktelenkedő elmosott, de még száradó edényeket, viszont nincs épp időnk eltörölgetni? Semmi probléma! Egy ilyen praktikus vasalatnak köszönhetően fiókként kezelve használhatjuk a  csepegtető tálcát… Egyszerűen helyezzük bele az elmosott étkészletet és egy laza toló mozdulattal lökjük be a fiókot, a beépített teleszkóp pedig gondoskodik a csillapított és halk záródásról.

Konyhai tisztítószer tároló

Konyhai tisztítószer tároló

Ügyfeleink kényelme mindig is az első számú szempont volt cégünknek, ezért gondoltunk egy olyan megoldásra is, amikor valaki a mosogató alatt tárolja a tisztító szereket. Eddig csak simán be volt rakosgatva állítva és sokszor nagyon be kellett hajolni, hogy elérjük a leghátulra elhelyezett vegyszereket, vagy tárgyakat… Ennek a kihúzható vasalatnak köszönhetően mostantól ennek az apró kényelmetlenségnek vége.

BLUM Aventos hf felnyíló vasalat
BLUM Aventos hk felnyíló vasalat
BLUM Aventos hk xs felnyíló vasalat
BLUM Aventos hl felnyíló vasalat
BLUM Aventos hs felbillenő vasalat

BLUM Aventos vasalatok

Unja már az egyszerű sorozatgyártott oldalra-, vagy gyenge teleszkóppal ellátott felnyíló felső szekrényajtókat? Ezeknek a forradalmi megoldásoknak köszönhetően alapjaiban megváltozik a véleménye a felnyíló ajtókról! A BLUM Aventos vasalatokba integrált csillapítók gondoskodnak a szekrényajtók halk záródásáról.

BLUM Antaro fióksín

BLUM Antaro fióksín

Új és modern konyhabútorába szeretne még egyedibb fiókokat? Szerencsére nincsen lehetetlen és megoldhatatlan számunkra! Ennek az üveglap-oldallal szerelt bútorvasalatnak köszönhetően egészen egyedivé és esztétikussá varázsolhatja a megrendelt konyhabútorát!

BLUM Metabox fióksín

BLUM Metabox fióksín

Szereti az egyszerű és költséghatékony megoldásokat? Akkor ezt a fiókvasalatot kimondottan Önnek találták ki! A válaszható fiókmagasságnak köszönhetően akár a mély fazekakat is tárolhatjuk egy ilyen fiókban. Rendelhető hozzá külön csillapító is, ezzel biztosítva a lassított, finom záródást.

BLUM Tandem fióksín

BLUM Tandem fióksín

Hogyha nem szeret kompromisszumokat kötni, akkor figyelmébe ajánljuk ezt a fiókvasalatot! Segítségével a fiók a szekrényből teljes hosszában kihúzható, ezzel megkönnyítve a hátulra elhelyezett tárgyak elővételét. A fióksínbe integrált csapágy segítségével játszi könnyedséggel húzhatja ki a fiókot, majd a beépített csillapító gondoskodik a halk záródásról!

Konyhai fali sínek, rendezők

Konyhai fali sínek, rendezők

Szeretne egy modern konyhát, viszont rakna bele egy kis pluszt a régi idők emlékére? Egy ilyen falra szerelhető csúszó sín ezt a képet adná. Ennek köszönhetően rengeteg mindent tudnánk elhelyezni a munkapulton kívül, köztük a fűszertartót, merőkanalakat, csomagoló anyagokat, vagy törlőkendőket is!

Colonna kamravasalat
Elfordítható kamra vasalat

Kamravasalat

Nem túl nagy a kamra, vagy egyszerűen szeretné, ha kéznél lennének a legfontosabb nem romlandó élelmiszerek? Egy ilyen kihúzható és forgatható kamravasalat használatával igazán megkönnyítheti az életét! A több-polcos elrendezésnek köszönhetően nem kell semmit sem összezsúfolnia egyetlen polcra. Egyszerűen húzza ki a szekrényből a vasalatot, pakolja bele a bevásárolt tartós élelmiszereket, majd egy laza mozdulattal tolja be, a többit bízza a szerkezetre! Az integrált behúzó mechanika segít a sima és halk záródásban!

Galaxy Range
Standard range

Galaxy range, Standard Range

Kedves Hölgy megrendelőink! Szeretnénk megkönnyíteni a főzés közben használt fűszerkészlet átláthatóságát! A vasalatnak köszönhetően egyszerűen elérhetőek lesznek a gyakran használt fűszeres edények, amelyek függőleges elrendezésben nem is foglalnak annyi helyet a konyha alapterületéből. Tapasztalni fogja azt is, hogy az ilyen fajta kamravasalatoknál is záródáscsillapító van beépítve.

© 2016 London Design