MAGUNKRÓL | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés
EGGER-natur-nebraska-tolgy-magasfenyu-felso-elemekkel-fiokos-konyhabutor-szigettel

Ahol a stílus és a szakértelem találkozik

Cégünk Budapest közelében, Ócsán dolgozik, de a fővárosban és országosan is teljesít megrendeléseket immár 2008 óta.
Bútorstúdiónk megalakulását az a cél vezette, hogy folyamatosan követve a legújabb trendeket, lehetővé váljon akár rendhagyó formájú bútorok megtervezése és kivitelezése is. Egy lakóház felépítése ma már az alapoktól kezdve másként zajlik, mint évtizedekkel ezelőtt – az építőanyagok és a technika gyökeresen megváltozott. Ennek eredményeképpen már sokkal ötletgazdagabb épületek jönnek létre, szakítva a régebbi hagyományokkal. Így ezek berendezése is legtöbb esetben nem valósítható meg szériában gyártott elemekkel.
Cégünk azon dolgozik, hogy az ilyen épületeket berendezni vágyó megrendelőket magas szinten kiszolgálja – úgy az alapanyagok, mint a kivitelezés tekintetében. A hazai háztartásokba is szeretnénk elhozni azokat a modern stílusjegyeket, amelyek megtalálhatók pl. az olasz, a francia, vagy épp a tengerentúli belsőépítészeti munkákban, elérhető áron. Szakmai tapasztalatunk, vevőink elégedettsége, újabb és újabb megrendeléseink biztatnak minket arra,hogy tovább menjünk azon az úton, amelyen helyesen elindultunk.
Sikereink titka egy dolgos kezű, szorgalmas családi vállalkozás, amely egyben hiánypótló is: betölti a helyet az egyedi fafaragómesterek és a nagy bútorgyárak között. Az előbbi a művészetek terén alkot, az utóbbi a tömegtermelést szolgálja.

Ár / Érték arány

A faiparban használt kimagasló minőségű termékeket építjük be minden általunk készített bútorba!

Időt takarít meg

Minden bútort egy helyen meg tud rendelni az összes kiegészítővel, gépekkel együtt!

Elégedettség

A nálunk megrendelt bútort a legjobb minőségben, határidőre készítjük el. Tekintse meg elkészült munkáinkat!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

éve vagyunk a piacon.

elkészült munkával büszkélkedhetünk.

profi szakember van a csapatunkban.

CÉLUNK

Célunk, hogy az Önök segítségével bárki másnál jobban megvalósítsuk a tervet, hogy az Ön „lakásából otthon” – kényelmes, praktikus, mindig is elképzelt otthon alakuljon ki. Meggyőződésünk, hogy a kölcsönös bizalom minden esetben meghozza gyümölcsét és sokasodhatnak megbízásaink.

Reméljük az Ön lakását is otthonná varázsolhatjuk hamarosan!

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Miért válasszon minket?

  Mi nem sorozatgyártott silány minőségű bútorokat készítünk. Ha Önnek csak az ár a fontos, akkor rossz helyen jár! Mi inkább azt az elvet valljuk, hogy az ügyféllel közösen próbáljuk eldönteni, kiválasztani, milyen bútorszerelvény, illetve kialakítás lenne a legoptimálisabb és költséghatékonyabb…
  Nálunk minden ügyfél ugyanolyan fontos!

 • Egyedi bútor tervezés folyamata?

  Megbeszéljük Önnel, milyen típusú, illetve kialakítású bútorra van szüksége. Ezt általában a bemutatótermünkben javasoljuk, mert itt be tudjuk mutatni a választható anyagokat, szerelvényeket. Következő lépcsőben felmérjük a helyszínen a helyiséget, ahova a bútor fog kerülni. Ha ezeket megbeszéltük, elkészítjük a bútor 3D látványtervét, illetve a részletes árajánlatot.

 • Milyen bútorokat készítünk?

  Cégünk szinte minden bútor elkészítésével foglalkozik, legyen az konyhabútor, előszoba bútor, fürdőszoba bútor, beépített szekrény, tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, gyerekszoba bútor, hálószoba bútor, stb. Kivételt képeznek a nyílászárók, illetve a lépcsők, amiben sajnos nem tudunk segíteni!

 • A bútorok elkészítési határideje?

  A bútorok elkészítési határideje a megrendeléstől számítva a bútor átadásáig általánosan 4-5 hét. Hangsúlyozzuk, hogy ez az idő a bútor összetettségétől, illetve anyagfelhasználásától függően eltérő lehet!

© 2016 London Design