PUBLIKÁCIÓK | Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KOMPAKT otthon extrákkal 2017 Június - Júliusi Kiskegyed Otthona újságba jelet meg

Kompakt kis lakás, ideális első otthon sok extra megoldással.
Vendéglátónk beleunt az albérleti létbe és amint anyagi lehetősége engedte, saját lakás után nézett.
A körültekintő keresés sokáig tartott, de végül remek eredménnyel zárult….

Ezt az újságmegjelenésünket is megtekintheti a Kiskegyed Otthona 2017 Június – Júliusi lapszámába, illetve az alábbi linkre kattintva PDF formátumba az oldalunkon.

Modern Házak Lakások 2016

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek Modern Házak Lakások 2016 november - decemberi számában...

Átláthatóság, egyszerűség, praktikusság és esztétikum: ezek voltak a család elvárásai a háztól, amit végül teljes mértékben meg is kaptak igényeik szerint testre szabott hajlékuktól. Az újságcikkben olvashatnak a cégünk által készített egyedi konyhabútorról, egyedi fürdőszoba bútorról, illetve minden más egyedi bútorról, amit cégünk tervezett, illetve készített el az ügyfél igényei alapján.

Ezt az újságmegjelenésünket is megtekintheti a Modern Házak Lakások 2016 november elején megjelent számában, illetve az alábbi linkre kattintva PDF formátumban az oldalunkon.

publikacio-2013-kiskegyed-otthona

Jázmin választása - Kiskegyed Otthona 2013 augusztus - szeptemberi számában...

Jázmin szobája a tetőtér legnagyobb szobájában kapott helyet. A gyerekszobában főként a világos UNI színek kerültek felhasználásra. A szoba kialakításánál nagy szerepet kaptak a szoba adottságai, tapétái és nem utolsó sorban a természetes napfény, aminek köszönhetően a gyerekszoba világítás nélkül is kellő mértékben világos.

Ezt az újságmegjelenésünket is megtekintheti a Kiskegyed Otthona 2013 augusztusi számában illetve az alábbi linkre kattintva PDF formátumba az oldalunkon.

publikacio-2012-modern-hazak-lakasok(7-8)

Mediterrán külső, modern belső – Modern Házak Lakások, 2012 / 7-8. szám

Hogyan kombinálható össze a klasszikus mediterrán építészeti stílus a modern stílusjegyeket magán viselő enteriőrrel? Megtudhatják, ha elolvassák az alábbi cikket, amely Mester Andrea lakberendezővel közös munkánkról szól és amely során egy fiatal pár otthonát tettük pont olyan stílusúvá, amilyennek azt megálmodták.

Megjelent a Modern Házak Lakások magazinban. Itt tekintheti meg a cikket PDF formátumban…

publikacio_2012_otthon_magazin(szeptember)

Járatlan utakon – Otthon magazin, 2012 szeptember

Nem szokványos, de maximálisan lakható megoldások. Ezek jelképezik az Otthon szeptemberi számában a 18-25. oldalakon bemutatott munkánkat. A család otthonos, a gyerekek számára is szerethető házat szeretett volna berendezni, ezért választotta a kerekded formákat, amelyek vidámságot csalogatnak otthonukba.

A munkát Kovács Dóra lakberendező partnerünk segítségével készítettük, itt tekintheti meg a cikket PDF formátumban…

publikacio_2012_szep_hazak

Belsőépítész ihlette ház a Szép Házakban

A Szép Házak magazint senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb lakberendezési szaklapjának számít. A cikkben bemutatott házban több munkánk is megtalálható, úgy mint a konyhabútor, a gradrób, a fürdőszobaszekrények, illetve a “lebegő lépcsőfokok”.

A cikket ön is megtekintheti ide kattintva, PDF formátumban…

publikacio_2012_otlet_mozaik

Kétfunkciós tolóajtó az Ötlet Mozaikban

Az Ötlet Mozaik lakberendezési magazin 2011 januári számában jelent meg az ötletes kétfunkciós tolóajtónkról egy cikk. A tolóajtó egyik irányban a fürdőszoba bejáratát választja el a nappalitól, a másik irányba eltolva pedig egy rejtett kis beépített szekrényt találunk.

A cikket ön is megtekintheti ide kattintva, PDF formátumban…

© 2016 London Design