EGYEDI BÚTOROK – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

Egyedi bútorok

Ha sorozat gyártott bútorokkal szeretnénk berendezni lakásunkat, akkor szinte biztosan kompromisszumokat kell kötnünk:

– a bútor nem illeszkedik pontosan a falakhoz
– a bútor színei nem harmonizálnak tökéletesen a lakás színeivel
– mindig is érezhető lesz, hogy tucattermékekkel rendeztük be a lakásunkat

Ráadásul ha még találunk is a kívánságainknak megfelelő kinézetű bútort, nagy gondot tud okozni, ha a méretei miatt nem tudjuk a megfelelő helyre pakolni, hiába találtuk meg a nekünk legjobban tetsző bútordarabot.

sorozat-gyartott-butor-keszites

Ilyenkor kézenfekvő megoldás az egyedi bútor készíttetése!

egyedi-furdoszoba-butor-keszites
egyedi-konyhabutor-keszites

Az egyedi bútor méreteiben, színeiben kifejezetten az Ön igényihez és lakásának lehetőségeihez illeszkedik.

Nem maradnak csúnya hézagok a bútor és a fal között, a színek pontosan passzolnak a ház és a falak színeihez. Egyedi bútor készítés során olyan különleges megoldásokat is meg tudunk valósítani, mint a “lebegő szekrény”, a helyiségelválasztó tolóajtó vagy a falak méretéhez pontosan illeszkedő konyhabútor (további képeket a referenciáink között talál).

Hogyan készülnek az egyedi kialakítású bútorok
a London Design-nál?

A bútorok megtervezése mindig egy probléma felismerésével kezdődik, azzal, hogy az Ön elképzelése nem esik egybe – az első pillantásra kézenfekvő – sorozat gyártott bútorok kínálta megoldással. A London Design-nál az Ön elképzelései alapján és az Ön lakásának lehetőségeit számba véve készítjük el bútorait. Az tehát elő sem fordulhat, hogy az elkészült bútor ne illeszkedne az elvárásaihoz, ízlésvilágához.

A berendezések tartósságát és igényes kialakítását garantálja stúdiónk bútortervezés és bútorkészítés terén szerzett tapasztalata, az alapanyagok minősége és a modern technikai háttér. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően Ön a beépítést, elhelyezést követően nem csak egy lakásba költözik be, hanem abba az otthonba, amire mindig is vágyott. Tekintse meg eddig megvalósult munkáinkat és kérjen tőlünk ajánlatot (az ajánlatkérés teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel)!

egyedi-konyhabutor-keszites-uveghatlappal

LED világítás és üveghátlap készítés

A mai világban a legfontosabb szempont, hogy költséghatékony legyen a világítás és persze kellő fényt biztosítson. Így nem kérdés, hogy LED világítást alkalmazunk mi is az általunk kivitelezett bútoroknál. Persze ennek kivitelezését is magas minőség mellett alakítjuk ki. A LED szalagot külön erre a célra kialakított alumínium profilba építjük, ami teljes mértékben be van süllyesztve a bútorba. Így nincs szabadon a LED szalag és a vezeték is el van rejtve!

A LED világítás mellett még egy fontos dolog, amit a konyhabútoroknál az Ügyfeleink nagyon szeretnek és mi is előszeretettel alkalmazunk: ez az üveghátlap, amit közel 50 színből álló színskálából tudnak kiválasztani. Ez a megoldás azért is kézenfekvő, mert nincs felesleges fuga, amiben a szennyeződések megtelepednének. Az üveg takarítása is nagyon egyszerű! Mindemellett nagyon dekoratív tud lenni egy új konyhabútor kivitelezésénél!

Az üveghátlap és LED világítás dominanciája

 • A LED világítás és az üveghátlap összhatása kellő dominanciát biztosít a konyhabútorunknak!
 • Az üveg színétől függően a LED világítás színét is lehet választani! A legelterjedtebb a hideg és meleg fehér szín.
 • Viszont a LED-et is lehet más színben is kérni, az úgynevezett RGB LED szalaggal. Viszont ehhez a típushoz szükség van egy távirányítóra, amivel kezelni tudjuk a LED szalag fényét és színét.
 • A távirányítót az egyszínű LED-nél is tudjuk alkalmazni, ahol nincs megoldva a ki-be kapcsolás lehetősége, illetve szeretnénk a LED fényerejét is szabályozni.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Kellő fényt tud biztosítani a LED szalag?

  Igen! Az általunk készített LED világításnál mindig nagy figyelmet fordítunk a funkcionalitásra. Ha a konyhai munkapultot világítjuk meg, akkor a legerősebb LED szalagot alkalmazzuk úgy, hogy a munkafelület teljes terjedelmét be tudja világítani. Ha csak „dizájn” szerepe van, akkor szoktuk a gyengébb erősségű LED-et alkalmazni, mert itt zavaró lehet a fényerő…

 • Mennyibe kerül a LED szalag világítás?

  Az ár meghatározására sajnos nincs konkrét összeg, mert több tényezőből tevődik össze, amivel lehet számolni. Az árajánlatunkban mindig részletesen fel van tüntetve a világítás pontos összege.

 • Miért részesítsem előnyben a konyhabútornál az üveghátlapot csempe helyett?

  A mai világban szerencsére eléggé elterjedt “részben új” anyagok vannak a piacon! Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a csempéhez egy új konyhabútornál. Cégünk igény szerint megbeszéli Önnel a lehetőségeket az anyagok, illetve kivitelezés tekintetében. Az üveghátlaptól nem kell félni! Sőt inkább csak előnye van: nincs illesztés, ahol a szennyeződés megragadna nem úgy, mint a csempénél a fuga! Egy esetben nem ajánljuk az üveghátlapot, mégpedig ha gáz üzemű főzőlapot szeretne a megrendelő.

© 2016 London Design