FÜRDŐSZOBA BÚTOR – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Fürdőszoba bútor készítésre!

KAPCSOLAT
KATALÓGUSOK
Bútorlap színmintákFogantyúk

Egyedi fürdőszoba bútor készítés

Az egyedi fürdőszoba bútor egy ÚJ otthon vásárlást követően sűrűn előforduló megkeresés. A fürdőszoba bútoroknál is már a tervezése során a legfontosabb szempont a kényelem! Mi minden fürdőszoba bútort a megrendelő igényei alapján tervezünk meg illetve gyártunk le.

egyedi-gyerek-furdoszoba-butor-rejtett-led-vilagitassal
egyedi-furdoszoba-butor-keszites-tetoterbe-fiokokkal

Egyedi fürdőszoba bútor készítés akár a tetőtérbe is. Nem okoz problémát a ferde falsík! Cégünk minden helyi adottsághoz talál megfelelő megoldást, hogy optimálisan ki lehessen használni a fürdőszoba bútort.

Mi mindig a legpraktikusabb kialakítást részesítjük előnyben, ezért javasoljuk Önnek, hogy az alsó elemeknél a legjobb helykihasználást tekintve a fiókos kivitelben gondolkodjon! Így nem kell feleslegesen többször átpakolni a szekrényt, mert egy mozdulattal kinyitható és felülről átlátható az egész. Fiók esetében problémaként szokott felmerülni, mi lesz a mosdó alatti szifonnal? Itt a legoptimálisabb megoldás, ha a fiók közepét úgy alakítjuk ki, hogy a vízbekötés elférjen. Így a fiókokat U-alakban körbe ki lehet használni. Ellentétben a polcos kivitellel, mert ott nagyon kényelmetlen lesz kivenni, ha beteszünk valamit a mosdószifon mögé vagy köré… Ahogy a fényképeken is látszik, nem csak normál fürdőszoba bútort készítünk, sőt legfőképpen egyedi kialakítású fürdőszoba bútor készítésben tudjuk segíteni Önt, de igény szerint készítünk normál hagyományos fürdőszoba bútort a mai kornak megfelelő kivitelben. Manapság nem luxus az egyedi fürdőszoba bútor készítés! Mivel a konyha és hálószoba után itt tartózkodunk a legtöbbet, így itt is érdemes a kényelemre törekedni!

egyedi-beepitett-fiokos-wenge-furdoszobabutor

Modern fürdőszoba bútor fiatalos színekkel…

Egyedi fürdőszoba bútor készítésnél nem kell a megszokott színeket és formákat alkalmazni. Itt mindent lehet. Nem kell a tömeg gyártott bútorokat másolni. Egyedi fürdőszoba bútorhoz egyedi színek és formák illenek. Nincs még elképzelése, milyen fürdőszoba bútort szeretne készíttetni? Mi minden helyiségre találunk optimális megoldást. Mindezt akár 3D látványtervvel be is tudjuk mutatni élethű struktúrákkal és méretarányos elemekkel.

furdoszoba-butor-keszites-lebego-pulttal-fiokokkal

Világítások a fürdőben…

A fürdőszoba bútorokba már egyedi rejtett LED világításokat is alkalmazhatunk. Ezt mi a tükörbe is szoktuk építeni teljes egészében. Ez egy vizes helyiségben nem utolsó szempont a magas páratartalom miatt. Ettől függetlenül akár egyedi megoldásokkal is elő tudunk rukkolni, ami Önnek is megfelelő lehet… Visszatérve a tükör világításra, nem sablon alapján készítjük el, így a mérete is és a LED világítás mérete, színe, elhelyezése is egyedileg kerül meghatározásra. Mik a világítás legfőbb tervezési tényezői és hova kerüljön a tükrön belül a savmart rész? Ezt a fürdő helyiség fekvése (mennyire fényes, mennyi és mekkora az ablak) határozza meg illetve milyen és mennyi fényforrás lesz még a fürdőszobában…

design-furdoszoba-butor-keszites-rejtett-led-vilagitassal-a-tukorbe-polcos-ajtos-elemmel
egyedi-furdoszoba-butor-fiokokkal-rejtett-led-vilagitassal

Anyagfelhasználás, modern kivitel…

Ön is szeretne egyedi, időtálló, minőségi fürdőszoba bútort? Jó helyen jár. Nálunk mindent egy helyen meg tud rendelni. A fürdőszoba bútor készítés mellett meg is tervezzük 3D látványtervvel a bútorát, hogy Ön már most valódi képet kapjon a bútor arányairól – formavilágáról, színéről is. A fürdőszoba bútor gyártását is tervezéssel kezdjük. A megrendelő által is jóváhagyott tervek alapján igény szerint készítünk villany – víz kiállásokra méretezett tervet is.

egyedi-furdoszobabutor-sullyesztett-furdokaddal-egyedi-burkolattal
egyedi-furdoszoba-butor-lebego-pulttal-rejtett-vilagitassal
egyedi furdoszoba-butor-feher-beton-kombinaciova-lebego-kivitelbe

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • A fürdőszoba bútor árajánlatának elkészítéséhez szükséges információk!

  Ennél a bútornál is, ahogy az általunk készített bútorok mindegyikénél, az árajánlat elkészítéséhez szükséges a rendelkezésre álló hely, vizes kiállások pontos mérete. Tisztában kell lennünk, milyen funkciót szánunk a leendő fürdőszoba bútorunknak. Miket kell, hogy el tudjunk helyezni benne, gondolunk a mosdótál méretére, kialakítására, hajszárító elhelyezésére, stb. Ha ezek megvannak, az irodánkban egy személyes találkozó alkalmával pontosítani tudjuk az anyagfelhasználásokat, ami alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatot.

 • Milyen anyagokból érdemes fürdőszoba bútort készíteni?

  A fürdőszobában is alkalmazhatjuk az EGGER bútorlapokat. Az általunk készített bútorokat minden lehetséges helyen, ahol megtámadhatja a bútort a víz, xiloplaszttal zárunk le (pl.: csempe illesztéseknél). Irodánkban minden alapanyagot be tudunk mutatni kézzelfogható mintán.

 • Milyen legyen az új fürdőszoba bútorom?

  A fürdőszoba bútor alsó (mosdótál alatti) részét fiókosra javasoljuk általában, ha csak nincs egyedi kritérium! Ami még fontos, ne érjen le a padlóig, legyen inkább falra szerelt kivitel a későbbi takarítás megkönnyítésére. A felső tükrös résznél mindig a praktikum az első szempont. Ne legyen túl mély a szekrény, mert az zavaró lehet. Kellő mennyiségű világítást tervezzünk a tükör körüli részre.

 • Egyedi LED világítás a fürdőszoba bútorba!

  Fürdőszobai tükörbe egyedi rejtett világítást javaslunk, illetve építünk be. A világító LED szalag nem látható, rejtve van, csak a fénye látható. Elrendezését a tükör két szélső részére javasoljuk függőlegesen, amit a referenciáink között is megtekinthet. Amire még fontos odafigyelni, az a LED szalag színe. Ez azért is fontos, hogy illeszkedjen a fürdőszobánkhoz, csempe- illetve falszínhez.

© 2016 London Design