GYEREKSZOBA BÚTOR KÉSZÍTÉS – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Gyerekszoba bútor készítésre!

KAPCSOLAT
KATALÓGUSAINK
Bútorlap színmintákFogantyúk

Gyerekszoba bútor készítés

A gyerekszoba bútor nálunk nem egy sorozat gyártott bútorelem! A gyerekszoba bútor nagymértékű odafigyeléssel készül már a tervezéskor cégünknél! A tervezésnél a bútorokat úgy alakítjuk ki, hogy az megfelelő legyen akár 5 éves kortól – középiskolás koráig, illetve a funkcionalitása is megfelelő legyen akár a kisgyermek vagy iskolás korosztálynak is. Nálunk az ajtókra és fiókokra záródás csillapítót is kérhetnek, ami azért is fontos, hogy főleg a kisebb gyerekek ne „csípjék” be a kezüket, ne tudják rácsukni a kezükre az ajtókat! A gyerekszoba bútorok nálunk BLUM bútorszerelvényekkel kerül összeépítésre és a bútorlapok élei 2 mm vastag szín azonos ABS élzárással készítjük el.

egyedi-gyerekszoba-butor-fiokos-polcos-kivitelbe-gyartas

Miért érdemes jó gyerekszoba bútort készíttetni?

 • Mert minden ruhája elfér egy helyen.
 • Mert egyszerűen rendszerezhetjük a ruhákat, mivel lehet polcos, akasztós és fiókos része is.
 • Mert a faltól falig szekrény szervesen illeszkedik a szobába, nem ütközünk bele, s nem fog egy otromba bútordarabbá válni.
 • Mert az idősebb gyerekek kinőtt ruháit el tudjuk „raktározni”, amíg a következő generáció bele nem nő.
 • Mert a gyerekek játékait is tárolhatjuk benne, így egyszerűen és gyorsan rendet lehet teremteni.
egyedi-gyerekszoba-butor-gyartas-modern-formakkal

A beépített gyerekszoba bútor sokoldalúan felhasználható, így a legtöbb ruharendezési, gyerekjáték problémát orvosolja.

A modern otthonokban elengedhetetlen a rendezettség, hiszen kikapcsolódni is úgy tudunk igazán, ha körülöttünk nincs káosz, otthonunkra leginkább a letisztultság jellemző. Gyerekszoba bútorainkkal mindez egyszerűen megoldható.

egyedi-gyerekagy-keszites
egyedi-gyerekszoba-butor-keszites-egger-butorlapbol
egyedi-gyerekszobai-beepitett-szekreny-harmonika-toloajtoval
egyedi-gyerekszobai-konyvespolc-butor
egyedi-gyerekszobai-agynemutartos-agy-keszites
egyedi-gyerekszobai-beepitett-szekreny-nyilo-ajtokkal

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Milyen bútorral rendezzem be a gyerekszobát?

  A főbb szempont, hogy milyen korú gyereknek készül a bútor. Ez kérdés minden bútorelemnél, mert úgy kell megtervezni, hogy az Ő adottságainak megfelelő legyen. A másik szempont, hogy fiú vagy lányszobáról van-e szó, mert ezek színben igen eltérőek lehetnek… Fontos az is, hogy úgy tervezzük meg a szobát, hogy az a későbbiekben is megfelelő legyen, akár az ágy mérete, akár egy íróasztal elhelyezése szempontjából…

 • Milyen alapanyagot válasszak a gyerekszoba bútornak?

  A gyerek és ifjúsági bútoroknál főbb szempont a költséghatékonyság a minőség megtartása mellett, mert a gyerekek nem feltétlenül bánnak úgy a bútorokkal, mint mi felnőttek. A gyerekszoba bútornál nagy többségében az EGGER laminált bútorlapot szoktuk javasolni, mert a legmegbízhatóbb gyártó! A kivitelezés tekintetében nagy hangsúlyt kell fektetni a élzárásra, amire mi a 2 mm vastag ABS-t javasoljuk, ellentétben a 0,4 mm vastag ABS-el, mert ennek van éle, ami könnyen sérülést tud okozni, de a 2 mm vastag élzárónak gömbölyített az éle!

 • Mire érdemes odafigyelni a gyerekszoba bútor tervezésénél?

  A bútor tervezésénél a baleset veszély elkerülése a legfontosabb! A fiókok és ajtók tekintetében mindig a záródás csillapítós szerelvényeket részesítsük előnyben, mert így van a legkevesebb esélye, hogy odacsípi az ajtó vagy fiók a gyermekünk ujját! Fogantyúk tekintetében érdemes fémet választani, mert az nem fog eltörni. Bár nálunk is vannak műanyag állat- és virágmintás fogantyúk, de ezeket nem ajánljuk kis gyerekes háztartásokba! Ne legyen 80 cm alatt nyitott polcos bútor, mert ezt létrának használhatja a gyerek.

 • Mire van szükség a gyerekszoba bútor árajánlatának az elkészítéséhez?

  Az egyedi gyerekszoba bútor árajánlat elkészítéséhez az alábbi tényezők szükségesek: A szoba főbb méretei, ablak – ajtó mérete és a falon belüli elhelyezkedése, helyi adottságok (pl. radiátor, tetőtér mennyezet). Az alapanyagok és szerelvények pontos kiválasztása után tudjuk elkészíteni a személyre szabott árajánlatot. Az alapanyagokat és szerelvényeket az irodánkban a személyes találkozó alkalmával tudja kiválasztani.

© 2016 London Design