IRODABÚTOR KÉSZÍTÉS – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Irodabútor készítésre!

KAPCSOLAT
KATALÓGUSAINK
Bútorlap színmintákBútorfogantyúk

Irodabútor készítés, amely a cég arculatához igazodik

Egy-egy cég imázsa nem pusztán a logóban, a reklámokban kell, hogy érvényesüljön, hanem abban a környezetben is, ahol a munka folyik, ahol az ügyfelek találkoznak velünk. Azaz az irodánkban. Egy igényes egyedi irodabútor érzékelteti, hogy cégünk ügyel az apró részletekre is. Ugyanakkor rendelkezik a kellő stabilitással ahhoz, hogy az ügyfelek egy megbízható partnert ismerjenek meg bennünk.

egyedi-recepcios-pult-keszites-uveg-elvalasztoval-modern-egger-butorlap-szinbe

Ehhez törekedni kell az egységes színvilágra, ami a honlapon, a névjegykártyákon és az irodában is visszaköszön. Egy cég kifejezetten a tevékenységéhez passzoló bútorokat rendelheti meg, mind kinézetben, mind a funkcionalitás területén.

Bútor az Ön vállalkozására szabva

Az irodák belső tevékenysége, a munkafolyamatok, amik nap mint nap lezajlanak, mások a különböző profilú vállalatoknál. Nyilvánvalóan a sorozat gyártott irodabútorok csak részben tudják kielégíteni ezeket az igényeket. Ilyenkor vagy felesleges bútorokat veszünk, vagy lemondunk az egységes iroda képéről, vagy egyedi irodabútort készíttetünk, amely képes 100%-ban idomulni a tevékenységeinkhez.

Ha sok küldemény érkezik és távozik az irodából, csomagok és levelek, akkor kialakításra kerül egy fakkokkal teli szekrény, ahol csoportosíthatók a küldemények. Ha bizonyos iratokhoz csak bizonyos dolgozók férhetnek hozzá, zárható fiókok, szekrények is beépíthetők, külön szekrényként vagy az íróasztalokba építve.

Más az igénye egy autószalonnak, más egy könyvelőirodának és megint más egy oktatási intézménynek. Épp ezért válassza azt, amely kifejezetten Önnek készül!

egyedi-iroasztal-keszites
egyedi-irodabutor-gyartas
egyedi-irodabutor-keszites
egyedi-irodai-irattarolo-szekreny
egyedi-kialakitasu-iroasztal-terelvalasztoval
egyedi-recepcios-pult-keszites-uveg-elvalasztokkal-fiokos-belso-gurulos-szamitogep-tartokkal

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútor kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Mitől lesz egyedi az irodabútor?

  Az irodabútor minden esetben egyedi igényekre épül. Kinézet, kialakítás, színvilág. Mindezt úgy kell összeállítani, hogy összhangban és harmóniában legyenek. Nálunk minden cég személyre szabottan egyedi irodabútort rendelhet. Egyedi színekbe, egyedi méretekbe, elrendezésekbe tudjuk kivitelezni az Ön vállalkozása számára is a legoptimálisabb egyedileg megtervezett irodabútort.

 • Minőség az irodabútornál. Miért fontos?

  Tekintettel, hogy egy átlagos irodabútort napi 8-10 órát is használnak, magas követelményeknek kell megfelelnie. Ezt a sorozat gyártott silány minőségű bútorok nagyon kevés esetben tudják ellátni. Eltörik a kivető pánt és leszakad a fióksín. Az irodabútornál is nagy hangsúlyt kell fektetni a mozgó teherhordó alkatrészek minőségére. Ezek optimális megválasztása esetén nagyban növelhetjük irodabútorunk élettartamát! A bútorlap élzárásáról sem szabad megfeledkezni. Irodabútoroknál minden esetben a 2 mm vastagságú ABS anyagot javasoljuk!

 • Milyen irodabútort vásároljak?

  Ezt a kérdést befolyásolja a cég anyagi helyzete. Nem biztos, hogy egy leharcolt irodabútor jó fogadtatás egy új ügyfél érkezésekor! A sorozat gyártott bútorok bár csalogatóan alacsony összegért megvásárolhatók, de érdemes abba is belegondolni, hogy mennyi időre vásároljuk meg azt a bútort. Ha csak rövid átmeneti időre, akkor tökéletes választás. Ha viszont több évig szeretnénk használni, akkor érdemes egyedi bútort készíttetni, egyedi igényekre kialakított, modern irodabútort még akkor is, ha nem olyan kedvező az ára, mint a sorozat gyártott kivitelnek!

 • Hogyan tudok árajánlatot kérni?

  Az irodabútornál is, mint ahogy az egyedi bútorok nagy többségénél, az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van a helyiség főbb méreteire, ablakok-ajtók pontos elhelyezkedési méreteire. Ha ezek megvannak, akkor már tudjuk, hogy milyen alapterületben és elrendezésben kell gondolkodnunk. Fontos részletesen megismernünk a vállalkozás tevékenységét, szokásait. Mindezt azért, hogy a legoptimálisabban tudjuk megtervezni, illetve legyártani az Ön irodabútorát is. Itt is fontos az alapanyag és szerelvények pontos meghatározása, amit irodánkban ki tud választani! Az árajánlatot ezen tényezők ismeretében tudjuk elkészíteni.

© 2016 London Design