KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KONYHABÚTOR ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Kalkulálja ki a megálmodott konyhabútor költségét 1 perc alatt!

KEZDJÜK!
További katalógusok
Bútorlap színmintákMosogatótálcákBeépíthető gépekKonyhabútor szerelvényekGardrób szerelvények

Konyhájába szeretne szép, ugyanakkor időtálló és strapabíró bútort?

Ha fontos Önnek, hogy lakása igazodjék az Ön ízlésvilágához, akkor az egyedi konyhabútor készítést pont Önnek találták ki.

A jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően bútorai még gyakori használat mellett is esztétikusak maradnak. A színeket és formákat az Ön tetszése szerint választhatja meg, így az elkészült bútorok valóban harmonikusan illeszkednek majd az otthonába.

egyedi-konyhabutor-gyartas
modern-konyhabutor-keszites
konyhatechnika-akcio

Konyhabútor tervezés folyamata lépésről lépésre:

 • Megbeszéljük elképzeléseit álmai konyhájáról
 • Felmérjük, hogy konyhája milyen lehetőségeket rejt, milyen kialakítású konyhabútor illik bele. Ha kell, akár profi lakberendezőt is bevonunk.
 • Látványtervet készítünk, amellyel előrevetítjük elképzeléseit az új konyháról, mielőtt még elkezdenénk a munkát. Így lehetőség nyílik a változtatásra és nyilvánvalóvá válnak az elképzelés rejtett buktatói, mielőtt túl késő vagy túl költséges lenne.
 • Ezzel megelőzve a kapkodást, teljes odafigyeléssel elkészítjük álmai konyhabútorát, amely mellett igazán jól érzi majd magát a konyhában.
egyedi-konyhabutor-3d-latvanyterv-keszites

Konyhabútor látványterv

egyedi-konyhabutor-keszites-etkezoasztallal

Elkészült konyhabútor

Hogyan is zajlik az egyedi konyhabútor kivitelezése?

 • Első lépés, amikor Ön felkeres minket az ingatlan alaprajzával az irodánkban vagy a helyszínen beszéljük meg a bútor főbb méreteit, kialakításait.
 • Egyeztetjük a bútor főbb anyagfelhasználási paramétereit, ami a bútor alapanyagát, fióktípusát, fel illetve oldalra nyíló szerelvények pontos típusát és egyéb kiegészítőket jelent.
 • Amikor mindezen részleteket megismertük, elkészítjük a bútor részletes árajánlatát a fizetési feltételek és a gyártási idő meghatározásával (amit minden esetben betartunk), valamint a 3D látványtervet.
 • Az elfogadott árajánlat alapján készítjük el a bútorhoz tartozó szerződést. A szerződés aláírásakor szükség lesz az árajánlatban meghatározott anyagelőleg kifizetésére.
 • Innentől Önnek nincs más dolga. Mi a megbeszélt minőségben és határidőre elkészítjük a megálmodott bútort és a helyszínen azt beépítjük előre egyeztet időpontba.

Látványterv és a valóság:

A kép alatti csúszka oldalirányú mozgatásával megtekintheti, milyen volt a megálmodott konyhabútor és milyen lett az elkészült konyha…

Magasfényű akril bútorlap

Modern és szép megjelenést kölcsönözhetünk bútorainknak a magasfényű akril bútorlapok alkalmazásával. Az akril könnyen megmunkálható anyag, így az elegáns megjelenés mellett a praktikusságról sem kell lemondanunk, ha akril lapokkal szeretnénk bútorunkat befedni.

Mire érdemes odafigyelnünk, ha akril ajtófrontot szeretnénk a konyhabútorunkra?

 • Elsősorban függőleges felületeken ajánlott a használata (vízszintesen csak gyenge igénybevétel esetén).
 • Az akrillap karcállósága jó, de inkább csak felső elemeknél szoktuk alkalmazni.
 • Ha Ön fogantyúkat szeretne az akril bútor ajtókra helyeztetni, ügyelünk arra, hogy csak nagyon éles fúrót használjunk, egyébként sérülhet az akril réteg.
 • Az akrilt nem érdemes 1,2 m-nél hosszabb bútorfrontokon alkalmazni, mert idővel enyhe ívesedés jöhet létre a lapon. Konyhaszekrényeknél ennél nagyobb lapokra azonban ritkán van szükség.
egyedi-konyhabutor-magasfenyu-feher-akril-feluletu-butorlapbol-uveghatlappal-rejtett-led-vilagitassal-szigetresszel-nappali-szekrennyel-beepitett-gepekkel

A konyha megjelenése nagyon fontos, így az alapanyag kiválasztása is fontos tényező, mert ez alkotja a bútor kinézetét. A magasfényű AKRIL felületű bútorlap ehhez járul hozzá, a maga letisztult, modern megjelenésével. Bátran lehet alkalmazni olyan helyíségekben, ahol nincs nagy igénybevételnek kitéve. Ha szennyeződés kerül a bútor felületére, akkor az látszani fog rajta, mivel egy csillogó felületről beszélünk. Tehát ahol nagy igénybevételnek van kitéve konyhánk, ott praktikusabb kombinálni a színeket (felületeket). Az alsó frontrészre inkább a matt felületű bútorlapokat ajánljuk és (csak) felülre a magasfényűt.

egyedi-dio-konyhabutor-keszites-magasfenyu-feher-akril-felso-elemekkel-spo-vilagitassal

A magasfényű konyhabútornál sem szabad elfelejteni, hogy a tisztítása csak dörzsölő és oldószermentes tisztítószerrel lehetséges. Tehát súrolószerrel nem, mert az megkarcolhatja, illetve megmarhatja a bútor felületét. A konyhabútor és egyéb bútor tisztítására a legpraktikusabb a Clin tisztító szer, amit üvegtisztításra is alkalmazunk, mert szinte minden szennyeződést el lehet vele távolítani, illetve nem hagy maga után foltot és csíkokat…

egyedi-konyhabutor-akril-ajtofronttal

A konyhai mosogatótálcát, csaptelepet és a beépíthető gépeket is megrendelheti cégünknél...

Az otthon tervezésénél a részletekre is figyelni kell. Katalógusainkból kiválaszthatja, milyen konyhai szerelvények, mosogatótálca és csaptelep legyen beépítve az új konyhabútorába. Nem utolsó szempont a konyhai beépíthető gépek kiválasztása sem. Cégünk nem csak konyhabútort, hanem egyedi fürdőszoba bútort, tolóajtós gardróbszekrényt is készít, amihez a szerelvényeket ugyancsak ki tudja választani a „Katalógusok” oldalon. Nálunk mindent egy helyen meg tud rendelni, így Önnek a későbbiekben nem kell hosszú órákat azzal tölteni, hogy külön-külön vásárolja meg az adott bútorhoz a kívánt kiegészítőket.

blanco-mosogatotalcak

Adódott már olyan problémája, hogy silány rozsdamentes anyagból készült mosogatótálcát vásárolt és később rájött, hogy megragadnak rajta a vízcseppek és foltossá válik a felülete… Erre a legjobb megoldást partnerünk, a BLANCO cég termékei nyújtanak. Sok színben és felületben rendelhetők, legyen az akár mosogatótálca vagy szelektív hulladéktároló.

konyhai-beepitheto-gepek

A modern konyha szerves részét képezik a beépíthető gépek, melyeket nálunk is megrendelhet! Ezeket a termékeket már a tervezés fázisában fontos meghatározni, mert a későbbiekben, e gépek mérete alapján lesz elkészítve az igényeinek abszolút megfelelő konyhabútor. Ezért a tervezés folyamán milliméter pontosan tudnunk kell a beépített gép méreteit.

butorfogantyuk

A modern bútorhoz elengedhetetlen, az egyedi fém design fogantyú illetve fogas. Ezen termékekből biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, legyen az akár konyhabútor, gardróbszekrény, fürdőszoba bútor illetve gyerekszoba bútor. A bútorfogantyúk nagy többsége fémből készül, de a gyerekszobai fogantyúk általában műanyagból.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Mire van szükség egy konyhabútor árajánlatának az elkészítéséhez?

  A konyhabútor elrendezése, helyi adottságok, alapanyagok a főbb szempontok az árajánlat elkészítéséhez.
  Így ezeket minden esetben egy személyes találkozó alkalmával beszéljük meg Önnel és csak ezután tudunk készíteni részletes árajánlatot – 3D látványtervet.

 • Magasfényű konyhabútort szeretnék!

  Ezzel a kéréssel elég sűrűn találkozunk. Manapság igen divatos a magasfényű konyhabútor, de abba nem gondolnak bele, hogyha van egy ovis gyerekük, akkor nem biztos, hogy időtálló lesz a bútor. Ebben az esetben szoktuk javasolni azt a lehetőséget, hogy az alsó részek legyenek matt felületűek és a felső elemek pedig a magasfényűek!

 • Fogantyú nélküli magasfényű konyhabútort szeretnék!

  Szakmailag kivitelezhető! Ezt leginkább olyan konyhákba ajánljuk, ahol nem főznek. :))
  Erről a lehetőségről tudni kell, hogy valamilyen módon meg kell érinteni a kívánt frontfelületet (ajtó) ahhoz, hogy kinyíljon. Viszont főzés közben nem feltétlenül megoldható tiszta kézzel, így a kezünk helye minden egyes nyitásnál ottmarad az ajtón…

 • Csempe vagy üveghátlap a konyhabútorhoz?

  A mai világban szerencsére eléggé elterjedt “részben új” anyagok vannak a piacon! Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a csempéhez egy ÚJ konyhabútornál. Cégünk igény szerint megbeszéli Önnel a lehetőségeket az anyagok, illetve a kivitelezés tekintetében is. Az üveghátlaptól nem kell félni! Sőt inkább csak előnye van: mégpedig az, hogy nincs illesztés (fuga) ahol a szennyeződés megragadna, nem úgy, mint a csempénél! Egy esetben nem ajánljuk az üveghátlapot, mégpedig ha gáz üzemű főzőlapot szeretne a megrendelő.

© 2016 London Design