LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRDÉSE VAN?

Keressen minket bizalommal!

KAPCSOLAT

Egyedi bútorokhoz készítünk 3D látványtervet is...

A bútor megtervezése során már az első szakaszban elkészítjük a megálmodott bútor részletes látványtervét. A 3D látványterv elkészültével bemutatjuk a megálmodott bútort a megrendelőnek, aki részletesen meg tudja tekinteni a bútor kialakítását, elrendezését, formavilágát és a színét. Az élethű tervek minden esetben nagy segítséget nyújtanak a későbbi problémák elkerüléséhez, amit csak akkor láthatnánk, ha elkészült a bútor…

modern-konyhabutor-gyartas-3d-latvanyterv-keszites

Részletes falnézet tervek készítése

A bútort 3D látványterv elkészültével, amikor már az Ügyfél is jóváhagyta a végleges terveket, akkor igény szerint, ha még nincs meg a konkrét kiállások helye (pl.: vizes kiállások, villany kiállások, rejtett világítások helye, konnektorok és kapcsolok pontos helye) ezeket is megtervezzük a bútorhoz…

konyhabutor-keszites-3d-latvanyterv-gyartas-felulnezet
konyhabutor-keszites-3d-latvanyterv-gyartas-falnezet-beepitett-gepekkel
konyhabutor-keszites-3d-latvanyterv-gyartas-falnezet
konyhabutor-3d-latvanyterv-falnezet

Kiállás tervek a már véglegesített 3D látványtervhez...

A végleges terveken pontosan meghatározzuk a bútorokhoz kapcsolódó kiállások pozícióját (legyen az víz, villany, gáz) a későbbi problémák elkerülésére…
Ezen tervek elkészültével már biztosak lehetünk abban, hogy minden jó helyre fog kerülni. Később a kivitelezőnek is át tudjuk adni ezeket a terveket, aki el tudja készíteni ez alapján a megfelelő kiállásokat. Ilyen terveket csak kevés cég készít, de nálunk ez is hozzátartozik a bútor tervezéséhez.

konyhabutor-keszites-3d-latvanyterv-gyartas-falnezet-kiallas-tervek-beepitett-gepekkel
konyhabutor-keszites-3d-latvanyterv-gyartas-falnezet-kiallas-tervek

Egyéb bútorhoz is készítünk 3D látványtervet...

Nem csak konyhabútorhoz készítünk 3D látványtervet! Akár fürdőszoba bútorhoz is készülhet 3D látványterv, ami ennél a bútornál is nagy segítséged tud nyújtani. Nem tudjuk, milyen legyen a formája – színe – kialakítása a fürdőszoba bútorunknak? Nálunk mindezt megtekintheti már a tervezés során. A látványterveinket élethűen strukturált felületek és méretarányosság jellemzi! Így már a tervezés során el tudja dönteni, hogy megfelelő lesz-e a megálmodott bútor Önnek és még az első szakaszban tud rajta módosítani.

Fürdőszoba bútor 3D látványterv
egyedi-furdoszoba-butor-keszites-3d-latvanyterv
egyedi-furdoszoba-butor-keszites-3d-latvanyterv-falnezet
egyedi-furdoszoba-butor-keszites-3d-latvanyterv-kiallas-tervek-falnezet
Nappali bútor 3D látványterv
egyedi-nappali-butor-gyartas-3d-latvanyterv-falnezet
egyedi-nappali-butor-gyartas-3d-latvanyterv-falnezet
egyedi-nappali-butor-gyartas-3d-latvanyterv-falnezet-kiallas-terv
További munkáinkhoz tartozó 3D látványtervek közül néhány...
egyedi-konyhabutor-gyartas-3d-latvanyterv-keszites
egyedi-haloszoba-butor-gyartas-3d-latvanyterv-keszites
nappali-butor-keszites-3d-latvanyterv

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Mire van szükség egy 3D látványterv elkészítéséhez?

  A terv elkészítéséhez szükség van egy megbeszélésre a bemutatótermünkben, ahol meg tudjuk beszélni a bútorral kapcsolatban támasztott igényeket, formavilágot, elrendezést. Mindehhez szükségünk van egy alaprajzra a helyiségről, amin szerepelnek a főbb méretek, nyílászárók pozíciója, esetleg fűtőtest és egyéb behatároló elemek mérete a helyiségen belül.

 • Mennyi idő alatt készül el egy 3D látványterv?

  Ezt a kérdést elég sűrűn teszik fel nekünk. Mi nem sorozatgyártott sablon alapján készítjük (mint a nagy bútorgyártó cégek) így kicsit több idő, de nálunk nincs méret kötöttség!  Tehát nagyban függ a bútor összetettségétől a tervkészítés. Általában egy 3D látványterv elkészítése 3-4 munkanapot vesz igénybe.

 • Milyen költségekkel jár a 3D látványterv elkészítése?

  A látványterv elkészítése DÍJTALAN. Tehát mi nem számítunk fel külön díjat a tervezésre. Viszont a terveket csak megrendelést követően tudjuk kiadni Önnek. A látványtervet az irodai megbeszélést követően egy következő megbeszélés alkalmával tudja megtekinteni. Így Önnek nincs veszteni valója, nem kerül költségbe…

 • Miért fontos a tervezés, illetve a 3D látványterv?

  A tervezés, mint általában, alapvető mozzanat. A bútorok tekintetében is ez a legelső lépés. Csak a konkrét tervek alapján lehet tökéletes bútort készíteni! Itt már a legapróbb hibákat is ki lehet zárni. Így minden esetben már megrendelés előtt konkrét tervek állnak rendelkezésre, ami megrendelést követően nagy segítséget nyújt a párhuzamosan dolgozó kivitelezők munkájához. Gondolunk a víz – villany – gáz kiállások pontos helyére, stb. Ne utólag bosszankodjunk, hogy „ez nincs jó helyen”, illetve „ott miért nincs…”

© 2016 London Design