NAPPALI SZEKRÉNYSOR – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Nappali szekrénysor készítésre!

KAPCSOLAT
KATALÓGUSAINK
Bútorlap színmintákBútor fogantyúk

Mitől függ, hogy jól érezzük-e magunkat a nappaliban?

A nappaliban fontos, hogy elegendő tér legyen ahhoz, hogy vendégeket fogadhassunk, kényelmes távolságból nézhessük a tévét és ahhoz is, hogy ne kelljen létrára másznunk, egy könyv, fénykép vagy egy borosüveg leemeléséhez.

egyedi-nappali-butor-keszites-lebego-polcokkal-uvegajtoval-modern-vastag-latszo-elemekkel

A nappali szekrénysor egyik legfontosabb funkciója, hogy a megfelelő méretű televíziót elhelyezhessük rajta, méghozzá a szemnek kényelmes magasságban. Hiszen ha rossz helyen van, megfájdulhat a nyakunk. Másrészt a Hi-Fit, lemezjátszót, fényképeket, könyveket is megfelelően kell tárolnia.

Igazodjon a bútor az életstílusunkhoz!

Mindenki máshogy rendezi be életét, így míg egyeseknek a nappaliban szüksége van egy italok elhelyezésre kialakított bárrészre, addig másoknak inkább a szabad polcok fontosak, hogy könyveiket, dísztárgyaikat vagy fényképeiket kihelyezhessék. Ezek az apróságok más-más kialakítással oldhatók meg, és nagyban hozzájárulnak a szoba atmoszférájának kialakításához.

Az Ön számára természetes és kényelmes szekrénysor kivitelezéséhez, csak azt kell elárulnia, melyek azok a szempontok, elképzelések, amelyeknek meg kell felelnie a nappalijának.

design-nappali-butor-fataroloval-beepitett-mediaresszel
egyedi-beepitett-nappali-butor-beepitett-tv-a-szekrenybe
nappali-butor-keszites-lebegopolcokkal-rejtett-mediaresszel
modern-nappali-szekreny-lebegopolcokkal
egyedi-nappali-butor-keszites-l-alakba-lebego-szekrenyekkel
lebego-nappali-butor-egyedi-kivitelbe-rejtett-led-vilagitassal

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • A nappali bútor árajánlatának elkészítéséhez szükséges információk!

  Ennél a bútornál is, ahogy az általunk készített bútorok mindegyikénél az árajánlat elkészítéséhez szükséges a rendelkezésre álló hely, konnektorok pontos mérete. Tisztában kell lennünk, milyen funkciót szánunk a leendő nappali bútorunknak. Miket kell, hogy el tudjunk helyezni benne vagy rajta, gondolunk az eszközök főbb méreteire, illetve esetleges kiegészítőkre. Ha ezek megvannak, az irodánkban egy személyes találkozó alkalmával pontosítani tudjuk az anyagfelhasználásokat, ami alapján készítünk látványtervet és egy személyre szabott árajánlatot.

 • Milyen anyagokból érdemes nappali bútort készíteni?

  Magasfényű bútor a nappaliban jól mutat, és nem kell félnünk, hogy nem fog illeszkedni a lakásunkba. Ettől függetlenül lehet választani matt felületet is, illetve a megtervezett bútornál akár kombinálhatjuk is! Ez jól mutat. Nem feltétlenül kell egy színt – felületet alkalmazni. Bemutatótermünkben minden felületet (magasfényű – matt) be tudunk mutatni kézzelfogható mintán.

 • Fiókos vagy ajtós legyen a nappali bútorom?

  A nappali bútornál általában a fiókos kivitelt javasoljuk. Ezt a megoldást a legkönnyebb kihasználni, tekintettel arra, hogy általában a padlóhoz közel vannak ezek a bútorok…

 • Egyedi LED világítás a nappali bútorba!

  A bútor kinézete nagyban múlik azon, hogy mennyire egyedi. Az egyedi LED világítás a nappali bútornál is elengedhetetlen. Fontos, hogy minden esetben rejtett legyen, ne legyen „karácsonyfa” hatású. Amire még fontos odafigyelni, az a LED szalag színe. Manapság már nagyon sok fajta létezik belőle, így nem mindegy, hogy sárgásfehér vagy hófehér a fénye vagy esetleg állítható színű kivitelt szeretnénk!

© 2016 London Design