ÜZLETBERENDEZÉS KÉSZÍTÉS – Egyedi konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, tolóajtós gardróbszekrény készítés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Üzletberendezés készítésre!

KAPCSOLAT
KATALÓGUSAINK
Bútorlap színmintákFogantyúk

Üzletberendezés készítése

Az egyik legalapvetőbb hely, ahol az első benyomás döntő lehet egy-egy üzlet létrejöttében, az a bolt maga. Nem csak az a fontos ilyenkor, hogy mit kínálunk, hanem az is, hogyan.

egyedi uzletberendezes-gyartas-egyedi-pulttal

Ha egy boltban jól érzik magukat az emberek, akkor könnyebben döntenek úgy, hogy ott költik el a pénzüket és nem a konkurenciánál. Ehhez hozzátartozik, hogy üzletünk kifogástalan megjelenésű legyen. Egy exkluzív környezetben ugyanis a vevők akár még a magasabb árakat is hajlandóak elfogadni.

Ne hagyja, hogy ezen múljék boltja sikere! Tegye fel magának a kérdést, milyen az ideális vevője, tervezze meg azt az üzletberendezést, ami tetszeni fog nekik és minden funkciót ellát majd. Mi segítünk a megvalósításban.

egyedi-uzletberendezes-nyitott-polcos-szekreny-gyartas
egyedi-trafik-butor-bolt-keszites
egyedi-uzletberendezes-keszites-nyitott-polcos-szekreny-es-fali-szekrenyekkel
egyedi-trafik-butor-keszites-ujsagtarto-fal-keszites
egyedi-uzletberendezes-keszites-bevasarlo-kozpontba

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az egyedi bútorok nem egy-két évre készülnek! Az általunk készített bútorok magas minőségi követelménynek felelnek meg!
A bútorok kivitelezését minden esetben egy tervezési folyamattal kezdjük el és csak az igények pontos megismerése után kezdjük a gyártást.

 • Minőségi alapanyagok
 • Minőségi bútorszerelvények
 • Precíz munka
 • Határidő pontos betartása
 • Tiszta és gyors munkavégzés
 • Rugalmas nyitvatartás
 • Garancia

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KÉRDÉS

 • Milyen bútort érdemes üzletbe építeni?

  Néhány fontos részlet, mielőtt üzletünkbe bútort választunk. Először is: a bútor kialakítása semmiképpen ne legyen nagy “robusztus” méretű, illetve törekedjünk a világos színekre. Inkább legyen kisebb, de több darab, mint egy nagy. Legyen átlátható attól függően, hogy milyen terméket szeretnénk eladni. Legyen rendszerezhető, a későbbi készlet frissítés miatt! Viszont ha már mindezek a problémák kialakultak, akkor tudjuk, mire is van szükségünk… milyen bútorra is van szükségünk.

 • Milyen alapanyagokat és szerelvényeket válasszak az üzletembe?

  Az alapanyagok tekintetében egy üzletnél a legfontosabb szempont a költséghatékonyság. Ezt a mai világban a laminált bútorlapok jelentik. A legnagyobb felhasználási terület, illetve a legnagyobb színpaletta ebből áll rendelkezésre. A legtöbb szín raktárról rendelhető az EGGER bútorlapokon belül. Szerelvények tekintetében fontos a minőség! Magyarországon a BLUM termékek a legmegbízhatóbbak, de ezen belül vannak alap, közép és felső kategóriás termékek is a cég termékei között.

 • Rejtett világítás az üzletberendezésbe készített bútorba?

  Az általunk készített üzletberendezés bútorokba minden esetben javasoljuk a LED világítást legalább a bejárati részen. Hangulatosabbá tudja tenni a bútor megjelenését, illetve költséghatékony a fenntartása… Egy modern bútorba épített világítás akár figyelemfelkeltően is tud hatni! Mindezek nagyon fontosak a mai rohanó világban!

 • Mire van szükség az Üzletberendezés bútor árajánlatának az elkészítéséhez?

  Az üzletberendezés bútornál is, mint ahogy az egyedi bútorok nagy többségénél, az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van a helyiség főbb méreteire, ablakok-ajtók pontos elhelyezkedési méreteire. Ha ezek megvannak, akkor már tudjuk, hogy milyen alapterületben és elrendezésben kell gondolkodnunk. Fontos részletesen megismernünk az üzlet tevékenységét, szokásait. Mindezt azért, hogy a legoptimálisabban tudjuk megtervezni és legyártani az Ön üzletberendezés bútorát is. Itt is fontos az alapanyag, szerelvények pontos meghatározása, amit irodánkban ki tud választani! Az árajánlatot ezen tényezők ismeretében tudjuk elkészíteni.

© 2016 London Design